Junior financial controller till internationell bank

Junior financial controller till internationell bank

SJR söker för kunds räkning en junior Financial Controller. För rätt person kommer uppdraget att leda till en fast anställning och din arbetsplats blir på Stockholms mest centrala adress. Vi ser fram emot ditt CV!

Arbetsuppgifter:

Som junior Financial Controller kommer du att ansvara för norska gruppen av bolag där du sköter konsolideringen på månadsbasis. Då det ingår kundfakturering kvartalsvis med komplexa beräkningar krävs en logisk och matematisk förståelse. I rollen som Financial Controller supporterar du affärssidan inom faktureringen och bör därför förstå hur avtal skrivs och hanteras. Du kommer att utföra både bokslutsarbete och konsolidering men med stöd och hjälp från teamet.

Vem söker vi?

För att vara den Financial Controller vi söker har du akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi tror att du har cirka två års erfarenhet inom redovisningsområdet och meriterande är kunskap om konsolidering och bokslut.

Bra förståelse för system och mycket goda kunskaper i Excel är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som person är du driven, analytisk och noggrann. Du är pedagogisk och har en förmåga att förklara komplexa saker på ett enkelt vis. Det är också viktigt att du är social, positiv och trivs med att arbeta nära verksamheten och dina kollegor.

Viktig information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Vi söker dig som kan påbörja din anställning så snart som möjligt. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anna Berggren på telefon 070-471 59 16. Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 nov (53 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.