Junior ekonomiassistent till deltidsuppdrag på Kungsholmen

Junior ekonomiassistent till deltidsuppdrag på Kungsholmen

Är du i början av din karriär inom ekonomi, och vill få erfarenhet från ett spännande internationellt mediebolag?

SJR söker nu för kunds räkning en junior ekonomiassistent, som kommer att vara behjälplig i det dagliga flödet inom kund- och leverantörsreskontra. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat
  • Utskick av fakturor till kund
  • Hantering av vidarefakturering
  • Export av kundfakturor till ekonomisystemet
  • Att vara behjälplig med fakturering åt projektledare och kundansvariga
  • Att vara behjälplig med uppsättning av nya kunder/projekt i system
  • Övriga administration gällande timmar/projekt/kunder i system
  • Betalningspåminnelser och kravhantering
Utöver detta tillkommer även ad hoc-uppgifter som inkommer till ekonomiavdelningen.

Detta är ett konsultuppdrag med anställnings hos SJR, med start omgående och som pågår tillsvidare. Omfattningen är på deltid, 50-75% enligt överenskommelse.

Vår kund är en internationell aktör inom digital media, och du kommer att sitta i fina och ljusa lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm.

För att trivas och lyckas...

...i denna roll tror vi att du har en utbildning inom ekonomiområdet, alternativt att du i nuläget studerar ekonomi på exempelvis universitet eller högskola. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent.

Du är noggrann och sifferorienterad, och har en flexibel inställning till dina arbetsuppgifter samt en god förmåga att prioritera. Vidare tror vi att du är en positiv person med en god kommunikativ förmåga. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-04-17.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 19 maj 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.