Junior Sales Controller till internationellt bolag i norrort.

Junior Sales Controller till internationellt bolag i norrort.

Nu har du möjlighet att kliva på ett långsiktigt uppdrag, där du startar som konsult hos SJR, men för rätt person finns alla möjligheter att detta blir långsiktigt och möjligheter till anställning på sikt. Vår kund är en attraktiv arbetsgivare inom elektronikbranschen. Här råder en dynamisk företagskultur där det hela tiden händer mycket.

I denna roll kommer du ha många kontaktytor inom bolaget och du arbetar mycket nära bland annat marknaden, bolagets säljare.

Arbetsuppgifter

Du arbetar med uppföljning av försäljning, marknadskampanjer, ser på konkurrenter, ser över prissättning etc och följer noga upp detta med gedigna analyser och rapporter. Du arbetar obehindrat med Excel och behärskar pivottabeller likväl som funktioner, vlookup och kanske även macron.

Erfarenheter och egenskaper

Vi söker efter en person som är i början av sin karriär och har arbetat något år efter utbildningen. Som person är du mycket analytisk, har en förmåga att ta fram siffror och förstå vad siffrorna säger och hur man ska agera, samt förmåga att visualisera data.

Att du är en fena på Excel är självklart. Vidare har du ett genuint intresse för analys och siffror och vill utvecklas vidare inom detta. Du är en positiv lagspelare, samtidigt som du tar eget ansvar för dina ansvarsområden. Du är noggrann och kan hålla fokus även vid tighta deadlines. Vidare både talar och skriver du engelska obehindrat.

Ansökan
För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Rebecca Persson på rebecca.persson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-05-27.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Junior Sales Controller
Mer info
Kontaktperson Rebecca Persson
Telefon 08-407 55 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.