Junior Controller till stor vårdkoncern i Vasastan

Junior Controller till stor vårdkoncern i Vasastan

För kunds räkning söker vi en Junior Controller till spännande bolag i Vasastan!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti 2022, och som pågår i 6 månader.

Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i Sabbatsbergsområdet i Vasastan med närhet till bra kommunikationer. Arbetet sker mestadels på plats, men med viss flexibilitet.Arbetsuppgifter

  • Månadsvis uppföljning av intercompany rapportering för att säkerställa att alla koncerninterna transaktioner blivit eliminerade i Aaro
  • Ansvara för koncernens inrapportering av data för beräkning av IFRS16-justering i koncernredovisningen (systemet K-Shuttle).
  • Löpande bankadministration såsom upplägg av användare.
  • Assistera business controlling-funktionen (2 personer)
  • Vara delaktig i interna utvecklingsprojekt inom ekonomi/finans och rapporteringsprocesser
  • Skatt och momsdeklarationer - för koncern, legala bolag och kommissionärsgruppen
Vem söker vi?

Vi söker dig som har en hög servicenivå och flexibilitet i arbetsuppgifterna. Du har en relevant examen inom ekonomi samt ett par års erfarenhet inom redovisning. Erfarenhet av revision är meriterande.

Utöver detta har du ett systemintresse, samt gärna erfarenhet av moms-och skattefrågor. Du är noggrann, fokuserad och kvalitetsmedveten samt har en god kommunikationsförmåga.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Hansen på elin.hansen@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-07-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.