Junior Business Controller till bank i centrala Stockholm

Junior Business Controller till bank i centrala Stockholm

SJR söker för kunds räkning en junior business controller. Vår kund är en bank som just nu befinner sig en tillväxtfas. I din roll som konsult kommer du avlasta bolagets Head of Controlling med fokus på resultatrapportering, budget, prognos, analys och projekt. Vår kund har kontor i centrala Stockholm. Uppdraget är med start omgående och initialt 6 månader med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhör Controlling & Reporting teamet och kommer att arbeta nära affären och i ett tätt samarbete med engagerade och kompetenta kollegor i såväl teamet som i övriga verksamheten.

Du kommer främst att arbeta med resultatrapportering, resultatanalys, budget och forecast.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi söker dig med erfarenhet som Controller. Har du erfarenhet från liknande verksamheter är det ett stort plus. Det viktigaste är att du är självgående, flexibel och prestigelös. Arbetsuppgifterna kommer till viss mån anpassas till konsultens kompetens och bakgrund varvid det kan vara intressant med både juniora kandidater med rätt inställning och kvalificerade kandidater med rätt bakgrund och erfarenhet.

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Uppdragstiden är med start omgående och 6 månader med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Bergsman, 08-407 55 55.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 juli (28 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.