Interim Bolagsekonom till fastighetsägande bolag i city

Interim Bolagsekonom till fastighetsägande bolag i city

SJR tillsätter nu en Interim Bolagsekonom till vår kund, ett expansivt fastighetsägande bolag med kontor i fina lokaler vid Mood-gallerian i centrala Stockholm.

Uppdraget startar i början av december och pågår i 6 månader med chans till förlängning.

Vår kund bildades 1986 i Sverige. Verksamheten har sedan utvidgats geografiskt. I dag ligger tyngdpunkten på Sverige och Finland, men dem arbetar aktivt även i Norge.

Till detta uppdrag söker vi dig som vill ta anställning som konsult eller dig som vill arbeta som underkonsult hos oss.

Arbetsuppgifter:

Som Bolagsekonom hos vår kund kommer du att ingå i ett dynamiskt team med en omtyckt och närvarande chef.

Teamet behöver nu förstärkning och du förväntas komma in med ett positivt mindset och gedigen redovisningskunskap.

Det är ett trivsamt och kreativt bolag där det händer mycket och du kommer att utvecklas både som ekonom och som människa ihop med det här företaget!

Arbetet innebär bland annat:
  • Bolagsansvar över flertalet mindre bolag
  • Löpande redovisning
  • Månads och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisningar
  • Moms, skatt och inkomstdeklarationer
Vem är du?

Vi tror att du är en erfaren Bolagsekonom som har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning där du är helt självständig i bokslutsarbetet. Du kan hantera en stor portion manuellt arbete.

Du har ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Ditt engagemang och ansvarstagande gör att du inte lämnar något halvdant efter dig. .

Som person är du framåt, glad och social. Vi tror att du har högskoleutbildning inom ekonomi, är duktig på svenska och engelska samt att du är van vid Excel.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-12-20.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 jan 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.