Inköpare till internationellt elektronikföretag

Inköpare till internationellt elektronikföretag

Har du längre erfarenhet i rollen som inköpare? Har du förmågan att arbeta i en bred strategisk roll och dessutom vill arbeta i en internationell miljö med stort engagemang för mångfald och hållbarhet? Då ska du absolut söka denna tjänst!

Vår kund som är ett världsomspännande elektronikföretag söker nu en inköpare med god erfarenhet av liknande roll. Du kommer att arbeta på en strategisk nivå på kontoret beläget norr om stan. Detta är ett konsultuppdrag på åtta månader med start omgående och goda chanser till överrekrytering till kund.

Mer om tjänsten

I rollen som inköpare kommer du att tillhöra gruppen för upphandling och inköp med stort fokus på förhandling och effektivisering av bolagets viktigaste kunder. Vidare handlar rollen om att:
  • Driva inköpsprojekt, förhandlingar och upphandlingar för att nå besparingsmål
  • Samarbeta med chefer och kollegor på regionalnivå för att säkerställa att processer görs i linje med företagets övergripande strategier
  • Säkerställa att eventuella reklamationer hanteras och utveckla leverans- och inköpsprocesser att bli mer effektiva
  • Rapportera utvecklingen och måluppfyllelse till cfo på Sverigenivå
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har flera års erfarenhet och arbetat brett på större företag med erfarenhet från att leda upphandlingar och leverantörsförhandlingar gärna på global nivå. Erhar adekvat Universitets-/högskoleutbildning eller inköpsutbildning. Som person har du god kommunikation- och samarbetsförmåga, är förändringsbenägen och resultatinriktad. God erfarenhet av affärssystem och gärna av Coupa, SAP och SSP-SRM. Vidare är du flytande i engelska i tal och skrift.

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Inköpare till internationellt elektronikföretag
Mer info
Kontaktperson Eric Brobeck
Telefon 076 647 16 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 mars 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.