IT-rekryterare till internationellt Retail Bolag

IT-rekryterare till internationellt Retail Bolag

Har du några års erfarenhet av att rekrytering och search av IT-profiler och är nu redo för nästa utmaning? SJR söker en driven IT-rekryterare till ett globalt modeföretag. Detta är ett konsultuppdrag på ca 12 månader med chans till förlängning.

Tjänstebeskrivning
Du kommer tillhöra ett rekryterings- och employer brandningsteam på åtta personer. I rollen som IT-rekryterare kommer du arbeta med rekrytering, employer branding samt introduktion, onbearding och avslutning av konsulter. Du kommer att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen ex. skapa kravprofiler, skapa och publicera annonser, arbeta med urval och search, hantera ansökningar, hålla i anställningsintervjuer, referenstagning, samt rekryteringsadministration. Du kommer att arbete med searcha IT-profiler på LinkedIn och i Taleo. Rollen innebär nära samarbete och dialog med interna chefer som har behov av konsulter och stötta dem i deras rekryteringsprocess.

Det här är chansen för dig som har arbetat några år med IT-rekryterare/researcher och som vill bli en del av ett team som ständigt fokuserar på att bli bättre. Samtidigt få möjligheter till att bygga upp ditt kontaktnät.

Lämplig Bakgrund
Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet av rekrytering och search av IT-profiler, samt har erfarenhet av att självständigt driva flera rekryteringsprocesser parallellt. Du har även en god förståelse för olika IT-roller och har arbetat i LinkedIn Recruiter. Vidare önskas att du har en kandidatexamen med inriktning mot personal-/beteendevetenskap eller annan examen som bedöms vara likvärdig.

Som person söker vi dig som är driven och struktuerad och som gillar att ha många bollar i luften. Vår kund efterfrågar en person som har en ca-do attityd och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vi ser gärna att du har en mycket god kommunikativ förmåga och gärna tar egna initiativ. Vidare söker vi dig som har utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på ca 12 månader med start omgående med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andreas Klingensjö.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom nom HR, Ekonomi, bank & Finans och Supply Chain. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars (46 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.