HR manager - Föräldravikariat i läkemedelsbranschen

HR manager - Föräldravikariat i läkemedelsbranschen

Nu rekryterar vi en HR manager till ett föräldravikariat med start i juni och som sträcker sig till mars 2020. Vår kund är ett etablerat bolag i läkemedelsbranschen.

Uppdraget

Som HR manager hos vår kund kommer du själv ansvarar för företagets HR arbete både strategiskt och operativt. Din roll är bred och du kommer förvalta nuvarande processer samt utveckla nya i enlighet med företages affärsmål.

Företaget har idag ca 50 medarbetare men växer stadigt så rekrytering kommer vare en väsentlig del av ditt uppdrag. Andra delar är bland annat arbetsmiljö, lönekartläggning och lönerevision och du kommer även behöva ha övergripande koll på löner, pension och försäkringar men själva löneadministrationen är outsourcad. Eftersom du är ensam på HR kommer dina uppgifter som HR manager variera mellan högt och lågt, även viss administration kommer ingå.

Du kommer arbeta i nära samarbete med CFO, ledningsgrupp och organisationens chefer som du kommer stötta i samtliga HR relaterade ärenden.

Din profil

Som HR manager i detta uppdrag tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av brett HR arbete och erfarenhet av arbetsuppgifter som de är beskrivna ovan. Du har förmågan att arbeta både strategiskt och operativt och det är en fördel om du har arbetet i en något mindre organisation med vana av att ta eget ansvar samt hugga tag i både större och mindre projekt.

Det är viktigt att du har goda kunskaper i arbetsrätt, rekrytering och arbetsmiljö samt har god vanan av att ge ett brett och kvalitativt HR stöd till chefer. Vidare är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift. Det är också meriterande om du har kunskaper i HR relaterad ekonomi.

Som person är du social, in lyssnande och kommunikativ, du är positiv och hittar lösningar samt går i mål med dina projekt.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Joakim Hedqvist på 08-4075526. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-05-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: HR Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (54 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.