HR administratör/ HR Support till ett innovativt IT konsultbolag

HR administratör/ HR Support till ett innovativt IT konsultbolag

Nu har du möjligheten att få ett konsultuppdrag som HR administratör/HR support på ett spännande och innovativt IT konsultbolag placerat i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Uppdraget är på ett år och start beräknas från februari 2019. Du kommer gå bredvid personen som du ska vikariera för under ett par månader så onboardingprocessen blir bra och tydlig. Uppdraget är på heltid med flex.

Om tjänsten

I rollen som HR administratör/HR support kommer du bland annat arbeta med att hjälpa chefer i administrativa delar kring anställningsprocessen som att göra anställningsavtal samt att granska dem. Chefer och medarbetare har idag en "self service portal"som är knuten till HRM i vilken du kommer vara superuser i samt hjälpa och guida chefer i. Du kommer även arbeta med övergripande arbetsrättsliga frågor.

Du kommer ingå i ett Finance team som idag är 9 personer.

Det kommer också vara du som hjälper till att söka arbetstillstånd hos Migrationsverket då man anställer mycket från tex Indien. Du kommer arbeta med hanteringen av anställningsavtal, arbetstillstånd samt pensioner och försäkringar. Du kommer administrera företagsbilar samt de anställdas företagskontokort.

Företaget har outsourcat lönerna men du kommer vara mellanhanden mellan bolaget och lönebyrån, ha det övergripande ansvaret för underlagen till medarbetarnas löner i HRM systemet. Vidare innefattar dina arbetsuppgifter att stämma av ett par konton när det gäller bilar och försäkringar. Du kommer arbeta i HRM men det är inget direkt krav att du jobbat i det sedan tidigare men du kommer bygga rapporter och administrera personal i HRM. Du bör vara duktig i och ha lätt att lära dig system.

Du kommer supportera inom breda HR-frågor samt vara med och sköta hanteringen och kedjan kring Onboarding samt Offboarding på bolaget, tex hantera utbildningar mm.

Vidare kommer du också göra provisionsberäkningar, ha hand om TGL och rapportera till AFA.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och gärna personalvetarutbildning från universitetet, men det är inget krav utan erfarenhet är minst lika viktigt. Du får gärna ha minst ett par till 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter då rollen innebär mycket självständigt arbete. Du kommer ha en del olika interna samt externa kontaktytor varför du bör känna dig bekväm med kommunikationen i support. Du bör ha en serviceinriktad inställning.

Vidare tror vi att du är ordningssam, ansvarsfull men också alert, social och flexibel i ditt sätt. Du får gärna ha erfarenhet av att vara superuser i system. Då du kommer jobba som HR support och stötta bolagets chefer och medarbetare så ser vi att du ha en god kommunikativ förmåga och får gärna ha erfarenhet att jobba med och mot chefer i sin HR support.

Om det händer något med systemen där du är superuser ska du även kunna ha kommunikationen och driva det mot systemlevererantörerna.

Du talar och skriver engelska samt svenska obehindrat.

Ansökan

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 28/12. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Andreas Klingensjö på andreas.klingensjo@sjr.se . Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för kandidater som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom HR, Ekonomi, bank & Finans och supply chain. SJ är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 feb (25 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.