HR Talent Acquisition Project Manager till storbank

HR Talent Acquisition Project Manager till storbank

SJR söker en Talent Acquisition manager/ rekryterare till vår kunds HR-avdelning, där du kommer bidra till rekryteringsprocessen i en storbank och du kommer bli en viktig del för deras fortsatta framgång. Vår kund är en svensk storbank som är placerad i Solna. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning.

Tjänstebeskrivning
I rollen kommer du arbeta i innovativt team och din främsta arbetsuppgift är att rekrytera talanger till deras olika interna program, samt bidra med idéer till hur deras kompetensutveckling ska ske internt. Tjänsten innefattar att du självständigt kommer hålla i rekryteringsprocesser och du kommer ha en nära dialog med organisationens chefer och partners. Denna tjänst innebär att du får god kännedom om bankens verksamhet och kompetenserna i banken. Du kommer att arbeta i en bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som kännetecknas av entreprenörskap, öppenhet och äkta engagemang med utvecklingsmöjligheter.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleexamen med inriktning mot personal-/beteendevetenskap eller annan examen som bedöms vara likvärdig. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet av rollen som rekryterare och har vana av att självständigt driva egna rekryteringsprocesser. Vidare bör du tala och skriva obehindrat i såväl svenska som engelska.

I detta uppdrag kommer det att läggas stor vikt på din personlighet och som person är du proaktiv, driven och nyfiken. Vi söker en person som är social och fungerar utmärkt såväl i grupp som i självständigt arbete. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga och är en teamplayer. Du är engagerad i ditt arbete och det är självklart för dig att hela tiden arbeta med att förbättra och effektivisera rutiner och processer.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående och det är en heltidsstjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig för denna process, Andreas Klingensjö (andreas.klingensjo@sjr.se).

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för kandidater som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi, Bank & Finans samt HR. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 nov (54 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.