HR Konsult - Due Diligence med fokus på arbetsrätt

HR Konsult - Due Diligence med fokus på arbetsrätt

Till en av våra trogna kunder söker vi nu en erfaren HR Konsult som är mycket kunnig inom arbetsrätt och har erfarenhet av att arbeta med förvärv av bolag. Vår kund befinner sig i en Due Diligence situation och du kommer att få arbeta med både analys och genomförande av sammanslagningen inom ditt expertisområde HR. Uppdraget sträcker sig över sommaren och kan vara både på deltid och heltid och varar mellan 4 - 6 månader. Närmare planering gör vi tillsammans med dig och vår kund.

Du har lång erfarenhet av HR och är mycket kunnig inom svensk arbetsrätt. Du har tidigare arbetat med sammanslagning av verksamheter och kan ta hela ansvaret för att driva denna process gällande strategi och genomförande, intern kommunikation, förhandling med fack, övertalighet, dokumentation m.m.

Du kommer självständigt ansvara för detta arbete men i samarbete med företagets HR Chef.

Start: senast 1 juni
Period 4-6 mån

Företaget är lokaliserat i Hammarby Sjöstad strax söder om Stockholm

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Joakim Hedqvist på 08-4075526. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-05-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: HR konsult
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (50 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.