HR Business Partner till spelbolag

HR Business Partner till spelbolag

Har du några års arbetserfarenhet som HR Business Partner eller liknande bred HR roll och är redo för en ny utmaning i en snabbförändlig miljö? Då har vi på SJR uppdraget för dig! Vi söker nu en HR Business Partner till vår kund som just nu är i förändringsprocess.

Som HR Business Partner kommer du ha en central roll i det lokala teamet, men även arbeta och samarbeta med andra team på en global nivå. I rollen kommer du att ansvara för att kontinuerligt arbeta med att förbättra HR-processer, supportera samt övriga HR relaterade aktiviteteter lokalt som globalt. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till den 31 augusti, med stor chans till förlängning.

Vad kommer du göra?
  • Coacha och stötta chefer i HR-relaterade frågor och processer
  • Vara väl insatt i arbetsrättliga frågeställningar där du kan bidra till de organisatoriska utmaningar som finns och till företagets utveckling
  • Arbeta både strategiskt och operativt med HR-frågor för att bidra till att företaget ska uppnå uppsatta mål
  • Upprätthålla så att HR-strategierna är anpassade till en globala marknad samt är i enlighet med relevanta lagar och att det också överensstämmer med kundens värderingar och kultur
  • Tidigare erfarenhet av sekretessfrågor och GDPR frågor så att HR system och processer är i enlighet med dessa
  • Arbeta med kompetensförsörjning och ledarskapsutveckling lokalt främst men också globalt
Kvalifikationer:

Vi söker dig med:
  • Avklarad universitets- eller högskoleutbildning och/eller kurser inom personal eller likvärdigt område
  • Några års arbetslivserfarenhet som exempelvis HR Business Partner eller HR generalist
  • Du bör obehindrat tala och skriva i såväl som svenska och engelska.
Vi söker dig som är driven och strukturerad i ditt arbetssätt. Du trivs att jobba i en föränderlig miljö samt att ha många bollar i luften. Vidare söker vi dig med hög social förmåga, du har lätt att skapa relationer och har erfarenhet av att coacha och ge råd till chefer såväl som till medarbetare. Du har en mycket god kommunikativ- och samarbetsförmåga. Du är engagerad i ditt arbete och det är självklart för dig att hela tiden arbeta med att förbättra och effektivisera rutiner och processer.

Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Andreas Klingensjö på andreas.klingensjo@sjr.se . Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för kandidater som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom HR, Ekonomi, Bank & Finans & Supply Chain. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 juni 2019 (41 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.