HR Business Partner till Eltel

HR Business Partner till Eltel

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,4 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8,000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.

Till Eltel rekryterar SJR HR nu en trygg och affärsdriven HR Business partner.

Ansvarsområden
Du kommer arbeta i en bred HR roll inom ett av Eltels affärsområden och vara en aktiv utvecklare av områdets medarbetare, chefer och affär. I din roll ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och arbetar praktiskt med bredden av HR som bland annat innefattar rekrytering, kompetens- och organisationsutveckling, arbetsmiljö och arbetsrätt. Du kommer även delta i affärsområdets strategiarbete gällande affärsavtal och ekonomi. Dina ansvarsområden innebär att du:
  • Driver och följer upp HR-frågor tillsammans med Affärsområdets ledningsgrupp i enlighet med företagets värderingar, affärsidé och vision.
  • Har god kunskap om kunder och affärer och tar ansvar för att belysa HR-perspektivet.
  • Är väl insatt i organisatoriska utmaningar och bidrar i enhetens utvecklingsarbete.
  • Arbetar både strategiskt och operativt med HR-frågor för att bidra till företagets utveckling och för att företaget ska uppnå fastställda mål.
  • Har god kunskap om talanger, ledare och nyckelpersoner inom Affärsområdet.
  • Coachar och stöttar chefer i HR-relaterade frågor.
  • Ansvarar för att implementera centrala HR-rutiner och beslut.
  • Ansvarig tillsammans med HR-Manager för frågor rörande Cross Broader Workforce
Din profil
För denna roll ser vi att du har en högskoleexamen med inriktning mot personal-/beteendevetenskap eller annan examen som bedöms vara likvärdig. Du har dessutom flera års arbetserfarenhet av brett HR arbete och är van att självgående driva och utveckla HR projekt samt arbeta i en ledningsfunktion.

Mycket goda kunskaper i arbetsrätt är viktigt och det är meriterande om du har tidigare erfaret av tjänsteföretag och ett intresse för It system samt goda kunskaper i Excel. Vi förväntar oss att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du affärsmässig och professionell, du nätverkar och skapar goda relationer samt kommunicerar på ett pedagogiskt sätt. Du tar egna initiativ och är självständigt drivande.

Tjänsten är på heltid och din arbetsplats är lokaliserad i Bromma i västra Stockholm.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Eltel med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag 17/6. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Joakim Hedqvist på 08- 08-407 55 26.

Välkommen med din ansökan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.