Group Business Controller till expansiva Transfer Group

Group Business Controller till expansiva Transfer Group

Är du en erfaren Business Controller som lockas av möjligheten att få en spännande roll i expansivt tillväxtbolag? Trivs du i en dynamisk miljö där du arbetar tillsammans med stolta och engagerade kollegor? Då kan det vara dig Transfer Group söker!

Transfer Group behöver förstärka ekonomiteamet med en erfaren Group Business Controller och någon som vill vara med på deras fortsatta resa!

Om tjänsten

Som Business Controller kommer du att äga företagets finansiella verksamhetsstyrningsprocess och vara en viktig affärspartner inom bolaget. Rollen är en ny tjänst som du är med och formar tillsammans med VD som du också kommer rapportera till. Kort och gott kommer du i denna roll att ansvara för att generera snabb och korrekt rapportering, analys och uppföljning till ledning och fungerar som ett stöd till hela verksamheten i strävan att nå strategiska mål. Som Business Controller får du en mycket affärsnära och viktig roll Transfer Groups fortsatta expansion och utveckling.
Ekonomifunktionen består idag utav CFO, en redovisningsekonom och en ekonomiassistent. Du kommer ingå i ledningsgruppen.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • planera, sammanställa, analysera och rapportera budget, prognos
  • rapporter till ledning/styrelsen.
  • intäkts- och kostnadsanalyser
  • uppföljning av resultat, marginaler mm samt ge förslag till åtgärder
  • utveckling av månatliga rapporteringspaketet
  • stödja och supportera verksamheten i olika ekonomiska frågeställningar
  • utveckla och förbättra rutiner och processer inom controlling
Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande med minst 5 års dokumenterad erfarenhet som Business Controller. Du har erfarenhet av att arbeta i en komplex och föränderlig företagsmiljö som ställer krav på flexibilitet och förmåga att driva förbättringsarbete. Rollen kräver goda systemkunskaper samt mycket goda kunskaper i Excel. Du är flytande i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och affärsinriktad samt har en tydlig vilja att förändra, utveckla och förbättra. Du är analytisk, noggrann och strukturerad samt motiveras av att leverera hög kvalitet. Vidare är du en person som trivs att arbeta verksamhetsnära och du har en mycket god förmåga att förklara ekonomi och nyckeltal på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Om bolaget

Transfer Group är ett holdingbolag i säkerhetsbranschen. Med dotterbolag som förenar spetsteknik och säkerhetsfrågor är vi en one-stop-shop för fysisk säkerhet och kan erbjuda allt från mjukvara och hårdvara till utbildning och bemanning.

Vår affärsidé är att, baserat på vår erfarenhet och kunskap inom alla delar av säkerhetsområdet, utveckla mjukvara som ökar den fysiska säkerheten för såväl individer som föremål.

Sectech är en förkortning av Security Technology. Begreppet används för att beskriva de nyaste innovationerna som kombinerar säkerhets- och mjukvaruteknologi. Vi har de produkter och tjänster som tillgodoser dagens behov och utvecklingskapacitet för morgondagens utmaningar.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Transfer Group med SJR. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Therese Kraft på mobilnr. 076-879 91 95.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas i mitten av augusti, välkommen med din ansökan!

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

#Business Controller
Mer info
Kontaktperson Therese Kraft
Telefon 076 879 9195
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.