Finsktalande kundservicemedarbetare till storbank

Finsktalande kundservicemedarbetare till storbank

Är du flytande i både tal och skrift i det finska språket? Gillar du dessutom att ge högklassig service samtidigt som du brinner för ekonomi? Då har vi på SJR din nästa tjänst!

SJR söker nu en finsktalande serviceagent som har en vana att supporta och guida kunder i telefon, mail och chat. Du välkomnas in i ett härligt gäng som är blandat av de nordiska länderna. Kunden sitter i fräscha lokaler i Solna.

Arbetsbeskrivning;
Du kommer att ha kontakt med bankens finska kunder via telefon, mail och chat och du kommer att vara behjälplig med b.la;
  • fakturafrågor
  • transaktioner
  • reklamationer
  • krediter och räntefrågor
I tjänsten ingår även mycket nybeställningar av kontot- och kreditkort och du kommer att i huvudsak jobba mot den finska marknaden men även vara back-up mot svenska kunder. I denna roll kommer du erbjudas en bred och omväxlande roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Vem är du;

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har mycket god förståelse för system och it och du är flytande i både tal och skrift i det finska språket. Du behärskar även svenska i tal och skrift. För att trivas hos kunden söker vi dig som tidigare har jobbat med kundservice och trivs i en roll där du ger service på hög nivå. Du är alltid professionell i mötet med kund även under mer kvalificerade samtal. Du är prestigelös, flexibel och samarbetsvillig. Kunden uppskattar om du har ett nyfiket intresse för bank och finans.

Passar beskrivningen in på dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan;

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag hos SJR under 6 månader. Därefter finns det mycket goda chanser till förlängning alternativt övergång till kunden. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Emma Levin, 0766-47 16 65

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Kundservicemedarbetare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.