Finsktalande ekonomiassistent till bolag inom hälsa

Finsktalande ekonomiassistent till bolag inom hälsa

Vi söker en finsktalande ekonomiassistent som är självständig i leverantörsreskontran och som har erfarenhet från stora flöden. Kunden sitter i fräscha lokaler i Sundbyberg.

Arbetsuppgifter;

I denna tjänst kommer du att jobba med hela flödet inom leverantörsreskontran och det innebär b.la;
  • Ansvar för löpande kontering av leverantörsfakturor för ett av våra norska bolag.
  • Kontaktperson gentemot norska organisationen kring obetalda och betalda leverantörsfakturor
  • Behjälplig vid månads- och årsbokslut
  • Avstämningar av transaktionsintensiva balanskonton
I tjänsten kommer man även vara behjälplig vid revisionsförberedelser, jobba med projektarbete vid behov och vara delaktig att förbättra rutiner och processer.

För att trivas hos kunden;

Du har några års erfarenhet av hela leverantörsflödet i elektronisk from och är van av stora flöden. Du bör för att lättare kunna sätta dig in jobbet ha arbetat i Agresso tidigare. Du ska vara flytande i svenska och finska, både i tal och skrift.

Du bör vara stresstålig och trivas i en föränderlig miljö. Du jobbar effektivt och noggrann, har lätt för att komma in nya arbetsuppgifter. Du jobbar prestigelöst och flexibelt.

Viktig information;

Uppdraget är ett konsultuppdrag med start omgående och med anställning hos SJR i 6 månader. Därefter finns stora chanser till övergång till kunden. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 dec 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.