Finsktalande Redovisningsekonom till NatWest Nordisk Renting

Finsktalande Redovisningsekonom till NatWest Nordisk Renting

Är du en finsktalande redovisningsekonom som vill jobba inom en internationell finansiell koncern med stort fokus på fastigheter? Vill du ha en varierande tjänst inom redovisning i en dynamisk miljö hos en organsisation som växer? Då kan det här vara jobbet för dig!

Som redovisningsekonom hos Nordisk Renting har du ansvar för den löpande redovisningen i ett antal finska fastighetsägande bolag, som ingår i ett större affärsområde. Du sköter all redovisning kring dessa med stort stöd från övriga verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Ansvara för månadsbokslut
  • Delaktig vid årsbokslut
  • Enklare konsolidering
  • Rapportering
  • Analyser
  • Förstå och kunna tolka komplexa hyresavtal
  • Löpande förbättringsarbete av rutiner och processer
  • Ad hoc uppgifter relaterade till ekonomifunktionen
Tjänsten innebär många kontaktytor internt samt externa kontakter med banker, myndigheter etc.

Erfarenhet och kvalifikationer

Vi söker dig som har 2-3 års erfarenhet av redovisningsarbete från en liknande tjänst. Erfarenhet från fastighetsbranschen eller finansiella bolag är meriterande, men inget krav. Examen inom ekonomi och redovisning tror vi är nödvändigt för att fullgott kunna axla tilltänkta ansvarsområden. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet och är van att jobba strukturerat mot deadlines. Du är avancerad användare av Excel samt övriga Officepaketet. Förutom professionell finska behärskar du flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är en noggrann, professionell och social lagspelare som även trivs med att jobba självständigt. Du gillar att verka i en händelserik miljö med högt tempo där du tar stort eget ansvar för dina uppgifter. Vi förutsätter att du är handlingskraftig och målorienterad samtidigt som du har ett flexibelt förhållningssätt till din omgivning.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Nordisk Renting med SJR. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig ansöka snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Helena Öberg på 076-647 16 03 eller på helena.oberg@sjr.se om du har några frågor.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om NatWest och Nordisk Renting, en del av Royal Bank of Scotland Group

Nordisk Rentings affärsidé är att erbjuda strukturerad leasing av fastigheter till solida privata och offentliga parter i Norden, som har ett strategiskt intresse av ett långvarigt samarbete. Nordisk Rentings erbjudande möjliggör för kunden att frigöra kapital från befintliga fastigheter och trygga finansiering för om- och nybyggnation, men bibehålla den operativa kontrollen samt kontroll över ägandet genom köpoptioner. Koncernens kunder utgörs till största delen av större nordiska företag samt även stater, kommuner, landsting och andra offentliga parter.

Nordisk Renting ägs av the Royal bank of Scotland Group, och drivs i Norden under namnet NatWest. Vi har 30 års erfarenhet av strukturerad leasing och har team baserade i Sverige och Finland. Vi går igenom en spännande fas av tillväxt och förändring, och vi letar nu efter en motiverad kollega att hjälpa oss på resan.

Titel: Finsktalande Redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.