Financial controller/redovisningsekonom till attraktiv arbetsplats

Financial controller/redovisningsekonom till attraktiv arbetsplats

Är du i början av karriären och har arbetat ett par år med redovisning och eventuellt controlling? Vill du utvecklas snabbt på ett attraktivt bolag och lära dig mer om controlling och Treasury - då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi har nu fått den stora äran att hjälpa vår trevliga kund i city med att hitta deras nästa medarbetare. Du kommer att komma in i ett öppet och trevligt team på fyra personer där alla månar och bryr sig mycket om varandra. De i sin tur letar efter en likasinnad kollega som är öppen och flexibel i sitt mindset.

Om rollen:

Som Financial controller hos vår kund kommer du i mångt och mycket att ha en hybridroll. Rollen innefattar såväl controlling som redovisning och treasury.

Nedan är vad som ingår i den här rollen som Financial controller
  • Finansiell redovisning
  • Vara involverad i projekt gällande nya redovisningsprinciper
  • Avstämningar och rapportering
  • Stänga bokslut och göra avikelseanalys
  • Ansvara för en mejlkorg
  • Göra valutaberäkningar
Vem är du?

För att trivas i rollen som Financial Controller hos vår kund tror vi att du har akademisk examen och efter det haft ett arbete inom redovisning eller controlling. Vi tror att du behöver vara analytiskt lagd och lösningsorienterad. Du bör vara van vid föränderliga och internationella miljöer där du med enkelhet känner dig trygg.

Vidare kommer det vara passande med en social och positiv personlighet som har lätt för att samarbeta.
Det är också avgörande med en avancerad nivå i Excel och du behöver kunna hantera stora mängder data. Flytande i svenska och engelska kommer att vara ett krav men meriteterande är erfarenhet av SAP. Du måste dessutom kunna starta denna tjänst omgående så att du finns med hos vår kund under bokslutet.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.
Lite mer information
Uppdraget är ett konsultuppdrag på sex månader med anställning hos SJR men med goda möjligheter till överrekrytering till kund. Uppdraget startar omgående. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Financial Controller
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.