Financial Controller till bank med start i september

Financial Controller till bank med start i september

För kunds räkning söker vi nu en Financial Controller med ca 3 års erfarenhet från en liknande roll. Uppdraget är med start i september och förväntas pågå till och med januari 2019. Du kommer att ingå i en stabil grupp om fem personer och kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Helhetsansvar för avstämningsprocessen från början till slut
  • Annan förekommande rapportering till huvudkontor och lokal förvaltning
  • Månatlig avstämning av kostnadsavsättning för Sverige och Finland
  • Boka månatliga avsättningar och andra manuella bokningar
  • Regelbunden rapportering till svenska och finska myndigheter
För att passa i rollen ser vi att du har en examen i företagsekonomi eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som avstämningar, rapporter, bokningar, analys etc. Har du erfarenhet från internationellt bolag är det meriterande. Goda generella IT-kunskaper (Excel och Business Objects) är en förutsättning liksom att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Koncernspråket är engelska.

Som person har du en fallenhet för att analysera och sammanställa information, du är van vid att prioritera i ditt arbete och du uppskattar att arbeta i team. Därtill är du strukturerad, noggrann och van att arbeta mot deadlines.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juli (39 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.