Faktureringsspecialist till internationell kund med start omgående

Faktureringsspecialist till internationell kund med start omgående

Vi på SJR söker nu en faktureringsspeciallist till ett stort internationellt bolag på Kungsholmen. Uppdrag är start 1/7 och först och främst fram till 31/3-2022 med mycket god chans till förlängning. Man kommer jobbat mot den amerikanska marknaden med hela faktureringsflödet som hos kunden är stort.

Arbetsuppgifter;

Som faktureringsspecialist hos vår kund kommer du att förbereda och granska månatliga fakturor och se till att dessa följer kundens riktlinjer och processer. Du kommer även att göra avstämningar och ha mycket kundkontakt. Du kommer b.la att;
  • Ansvara för kommunaktion av faktureringsförfrågningar mellan kund och sälj
  • Se till att fakturorna är rätt utställda efter kommunikation med kunder och säljteam
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner för hela fakturaflödet
  • Avstämningar månadsvis
I denna tjänst kommer du även att analysera faktureringsflödet och lösa en rad interna och externa kundfrågor om faktureringsstatus och avvikelser.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med liknande arbetsuppgifter i några år. Du har lätt för att sätta dig in i olika system och har du tidigare jobbat i SAP är det merit men inget krav. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska och du kommer kommunicera mycket mot den amerikanska marknaden.

För att trivas hos vår kund tror vi att du är stresstålig, noggrann och ambitiös. Du har lätt för att ta egna initiativ, är driven samtidigt som är en lagspelare. Du är en tydlig kommunikatör som jobbar prestigelöst och flexibelt och trivs med att ha mycket att göra.

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-01

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Faktureringsspecialist
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 aug 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.