Extrajobb för ekonomistudenter inom kundtjänst på finansbolag!

Extrajobb för ekonomistudenter inom kundtjänst på finansbolag!

Vill du få in en fot inom finansbranschen och samtidigt ha ett roligt extrajobb vid sidan av dina ekonomistudier? Då kanske du är studenten vi söker!

Vi söker nu engagerade och ansvarstagande ekonomistudenter till vår kund som är belägen centralt i Stockholm. Vi söker dig som vill ha ett meriterande extrajobb inom finans där du lägger upp dina tider i samråd med kunden.

Vår kund är ett av Nordens största finansbolag och är verksamma inom tre affärsområden; Bilfinansering, Kort och Investeringfinansiering. På den svenska marknaden har de ett brett utbud av tjänster både gentemot företag och privatpersoner, där erbjuds alternativ lösningar av finansiering genom leasing och avbetalning.

Tjänstebeskrivning
Du kommer arbete i ett team på ca 15 personer där du och dina kollegor finns där för att hjälpa kunden på bästa sätt. Du kommer få inblickar i finansavtal, räntefrågor och överlåtelsehantering. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav att hantera frågor från kunder och privatpersoner i telefon och detta kan röra:
  • löpande hantering kring finansavtalen
  • räntefrågor
  • överlåtelsehantering
  • förlängningar samt hantering av reklamationer/ uppsägningar mm.
  • ansvar för att hjälpa kunder på bästa sätt genom telefon och mail
På sikt kommer du få mer ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du kommer få möjligheter att knyta an potential kontakter och skapa goda relationer för framtiden. Vi ser att du vill arbeta 1-2 dagar i veckan och dina arbetstider lägger du upp i samråd med kunden. Under vissa perioder ser vi gärna att du är beredd hoppa in på kort varsel. Det finns chans att arbeta extra under lov.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är i början av dina studier inom ekonomi, gärna inriktning mot finans, på universitet/högskola. Du får gärna ha relevant arbetslivserfarenhet sedan tidigare och gärna då av service. Som person är du ansvarstagande och driven. Du är positiv, social och har lätt för att komma överens med kollegor.

Övrigt
Ovanstående är ett konsultuppdrag för dig som är student på universitet/högskola och som söker meriterande extrajobb. Du kommer arbeta 1-2 dagar per vecka och du är själv ansvarig för att lägga upp dina arbetstider i samråd med kunden. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 mars (26 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.