Excel-van ekonomiassistent till spännande bolag i Söderort

Excel-van ekonomiassistent till spännande bolag i Söderort

Nu söker vi dig med några års erfarenhet av löpande ekonomiarbete, och som har goda kunskaper i Excel, till en roll där din noggrannhet och goda överblick får komma till sin rätt!

Är du sugen på att inleda hösten med nya utmaningar?

SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent, som i huvudsak kommer att arbeta med kostnader och avräkningar i Excel. I dina uppgifter ingår främst att säkerställa korrekta kostnader för interna och externa leverantörer, vilket sker manuellt i Excel. Du kommer att
  • Ansvara för avräkningar
  • Arbeta fram underlag för kostnadsersättningar till leverantörer
  • Kontera fakturor
  • Löpande delta i förbättringsarbete
Vår kund är ett internationellt bolag, beläget i Hägersten-Liljeholmen i södra Stockholm.

Du välkomnas till ett härligt gäng och en flexibel arbetsplats där det finns möjlighet att arbeta på distans del av veckan. Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i 6 månader. Därefter finns för rätt person goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kunden.

Vem söker vi?
Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent, företrädelsevis även med avräkningar. Viktigt är framför allt att du har goda kunskaper i Excel och känner dig trygg i detta.

Som person är du noggrann, stresstålig och har förmågan att skapa en god överblick. Du har även en god förståelse för eventuella förbättringsmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anette Skantz på 076-647 16 66. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-XX-XX.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.