Erik Olsson söker ansvarsfull redovisningsekonom

Erik Olsson söker ansvarsfull redovisningsekonom

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 200 anställda med en omsättning på ca 240 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson Fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholmsregionen i västra Skåne och i Göteborg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.

Är du en självgående och prestigelös redovisningsekonom? Gillar du att ha ansvar över ditt arbete och jobbar strukturerat, då är detta tjänsten för dig!

SJR hjälper Erik Olsson Fastighetsförmedling AB att hitta en driven och framåt redovisningsekonom. Erik Olsson sitter i ljusa och trivsamma lokaler centralt i Stockholm. Du välkomnas till ett engagerat och härligt gäng och ekonomiavdelningen består av 7 kollegor.

Tjänstebeskrivning
I tjänsten som Redovisningsekonom kommer du att sköta redovisningen för många små bolag och det är viktigt att Du arbetar strukturerat, noggrant och med helikoptersyn. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av:
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Kund och leverantörsreskontra samt fakturering
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Periodiseringar/avskrivningar
  • Avstämningar av interna mellanhavanden
  • Analys och uppföljning av resultat vid månads/kvartals bokslut
Redovisningen sker i Visma Control men många rapporter skrivs i Excel, vilket gör att det ställs krav på att Du kan systemet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen eller annan ekonomisk utbildning. Du har minst 5 års erfarenhet från löpande redovisning i mindre bolag. Du ska ha goda kunskaper i Excel och en fördel om du har arbetat i Visma Control. .

Som person är du noggrann, strukturerad och har förmåga att prioritera arbetsuppgifter i rätt ordning.. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av en grupp med högt tempo och högt till tak. Att hålla deadlines och att hjälpa till och hugga i där det behövs är en självklarhet för dig.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Erik Olsson med SJR. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på SJR, Anette Skantz på 08-507 55 66.

Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juli (25 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.