Erfarna redovisningsekonomer sökes till framtida konsultuppdrag

Erfarna redovisningsekonomer sökes till framtida konsultuppdrag

Trycket fortsätter att öka på ekonomikonsulter i Stockholmsområdet. Därför söker vi erfarna redovisningsekonomer som söker nya utmaningar, gärna med start omgående. Uppdragen är av både kortare och längre karaktär.

Vad erbjuder vi?
Vi fokuserar på konsultuppdrag av varierande karaktärer. Vi arbetar med längre uppdrag där du som konsult antingen är anställd hos oss eller arbetar som underkonsult. Att arbeta som konsult hos oss innebär en chans att upptäcka nya inspirerande miljöer och kan ge dig den personliga och yrkesmässiga utveckling du söker. Du arbetar nära din konsultchef vilket innebär kontinuerlig diskussion kring dina behov, dina önskemål och hur du i övrigt ser på din framtid. Det är viktigt för oss att känna till dina framtidsvisioner!

Vem är du?
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna i roller så som redovisningsekonom, redovisningsansvarig eller redovisningschef. Du vill vara med och möta våra kunders behov och bidra till deras utveckling på lång sikt.

Uppdragen hos våra kunder kan bl.a. innebära;
  • Självständigt arbeta med bokslut
  • Löpande bokföring
  • Årsredovisning och bolagsdeklarationer
  • Rapportering
  • Budget- och prognosarbete
  • Koncernredovisning
  • Konsolidering
  • Implementering av processer och system
Har du frågor eller funderingar kring vår konsultverksamhet är du varmt välkommen att kontakta Malin Lindqvist på malin.lindqvist@sjr.se, alternativt besöka vår hemsida www.SJR.se.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.