Erfaren redovisningsekonom till försäkringsbolag i City

Erfaren redovisningsekonom till försäkringsbolag i City

Detta är rollen för dig som har flerårig erfarenhet av redovisning, och som tycker det skulle vara intressant att arbeta på ett internationellt försäkringsbolag i hjärtat av Stockholm!

SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom. Dina uppgifter kommer bland annat att innefatta
  • löpande bokföring
  • fakturering
  • provisionsavräkningar
  • avräkningar på avtalskunder
  • momshantering
Därtill kommer du även att få sammanställa månadsbokslut från ax till limpa, innefattas periodiseringar, avstämningar, skatteuträkningar, deklarationer, etc. Du kommer dessutom att sköta administration kring löner, tjänstepension och tjänstebilar m.m.

Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en redovisningsekonom, och du rapporterar till CFO. Vår kund är en internationell aktör inom försäkringsbranschen, och du kommer att sitta i trivsamma lokaler vid Stureplan i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag via SJR med start omgående, och som pågår i 4 - 6 månader enligt överenskommelse. För rätt person kan det bli aktuellt med förlängning.

Vem söker vi?


Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Du ska kunna sammanställa månadsbokslut från A till Ö. Det är därtill mycket meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom försäkringsbranschen.

Du har en god förståelse för ekonomisystem samt för att arbeta i Excel. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du noggrann, positiv och prestigelös.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Vill du ha mer information om tjänsten kontaktar du konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.