Erfaren redovisningsekonom till bolag i Bromma

Erfaren redovisningsekonom till bolag i Bromma

Vi på SJR söker nu dig som är konsult och vill jobba hos en känd aktör inom sin bransch i Bromma. Du kommer att jobba helt självständigt med allt inom redovisningen och se till att koncernen når sina mål. Uppdraget är start så snart som möjligt, men senast i augusti och minst 4 mån framåt. I detta uppdrag jobbar man hemifrån.

Arbetsuppgifter;
Du kommer i denna roll ha eget ansvar för kundens redovisning. Du jobbar tätt ihop med hela ekonomiavdelning och framför allt med CFO och BC.
Dina arbetsuppgifter kommer b.la. vara;
  • Löpande Redovisning
  • Månads och kvartalsbokslut
  • Skatt och momsdeklarationer
  • Kassaflödesanalys
  • Rapportering
Om man har erfarenheten från analys ser kunden gärna att man jobba en del även med det. Dock ligger tyngden i uppdraget på redovisningen.

Vem söker vi;

Vi söker dig som har jobbat i hela redovisningsflödet och gärna i något bolag med kompelx redovisning. Du har jobbat i olika ekonomisystem och trivs i en föränderlig roll där du gärna får vara med att påverka rutiner och effektivisera processer. Har du tidigare varit med och implementerat system är det en merit men inget krav.

För att trivas hos kunden tror vi att du är prestigelös, flexibel och har lätt för att driva ditt eget arbete framåt. Du är kommunikativ och serviceinriktad. Du är en teammänniska som är hjälpsam och sprider härlig energi omkring dig samtidigt som du ser möjligheter i problemställningarna.

Ansökan;
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 aug 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.