Erfaren och prestigelös Ekonomiassistent till Kundreskontra

Erfaren och prestigelös Ekonomiassistent till Kundreskontra

Har du erfarenhet från Kundreskontran och trivs med det? Är du prestigelös och driven samtidigt du sprider härlig energi?
Då har vi på SJR jobbet för dig!


Till vår kund som är ett ledande handelsföretag inom VVS, kyla och fastighet söker vi nu en ekonomiassistent med inriktning mot kundreskontra. Kunden har kontor i Bromma och som konsult på detta uppdrag välkomnas du in i ett härligt team som arbetar engagerat och prestigelöst. Hela ekonomiavdelningen sitter tillsammans i ett öppet landskap och består av ca 30 personer. Kunden ser stora möjligheter till en anställning efter konsultuppdraget på 6 månader.

Om tjänsten:

I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en viktig stöttepelare inom kundreskontran med din erfarenhet. Du kommer att jobba med hela flödet inom kundreskontran och kommer innebära många olika arbetsuppgifter under en dag. De vardagliga uppgifterna kommer bland annat bestå av:
  • Kundreskontra
  • Inbetalningar
  • Inläsning av bankfiler
  • Påminnelsehantering
  • Telefonkontakt med kunder
  • Bokföring
Viktigt för tjänsten är att du är stresstålig och kommunikativ då man har många bollar i luften och mycket kundkontakt.

Din profil:

Du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi och har arbetat med ovanstående uppgifter i minst 3 år. Du har goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterade om du arbetat i M3. Dessutom är det meriterande med redovisningskunskaper. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du noggrann, strukturerad och sprider positiv energi omkring dig. Du arbetar prestigelöst och har lätt för att samarbeta. Då rollen innebär mycket kundkontakt via telefon är det även viktigt att du har en hög servicenivå och är kommunikativ.

Viktig information:

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR och 6 månader. För rätt person kan det finnas det stora möjligheter att bli anställd av kunden därefter. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 076-647 16 66.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 aug 2019 (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.