Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra till Din Bil

Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra till Din Bil

Har du arbetat med kundreskontra tidigare? Vill du arbeta i ett superhärligt team som har stor kompetens och som värnar om varandra? Då kan det här vara jobbet för dig!


Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
Du kommer att arbeta på huvudkontoret i fina Hammarby sjöstad med ett härligt kompetent kundreskontrateam på 5 personer. Det är en bred roll i ett företag med stora flöden, här kommer du få chans till att utvecklas med många nya arbetsuppgifter.

Dina dagliga arbetsuppgifter tillsammans med teamet är främst att arbeta med inbetalningsfiler, påminnelser, inkassoregistrering, intern och extern support via mail och telefon.

Utöver detta kommer du även att arbeta med kreditbevakning, kreditbedömningar, skapa kundfakturor, matcha kundfakturor och kundregistervård.

Du har möjlighet att arbeta hemifrån halva tiden och flextid finns. Under upplärning önskas dock att du är 100% på kontoret.

Erfarenhet och kvalifikationer
  • Arbetslivserfarenhet av kundreskontra (minst 3 år)
  • Grundläggande kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Det är meriterande om du arbetat med Visma Control tidigare
Som person är du serviceminded, kommunikativ och prestigelös. Du hjälper gärna till där det behövs och bidrar till att bibehålla den goda stämningen som är i teamet. Vidare är du trygg och stabil som gärna har ett sinne för att hitta förbättringar och gillar utmaningar.

Ansökan
I denna rekrytering har Din Bil valt att samarbeta med SJR. Arbetet med urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Ragnarsson, sebastian.ragnarsson@sjr.se.

SJR genomför enligt gällande rekryteringsprocess en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Det kommer att tas en kreditupplysning på slutkandidat.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet... ;

Om Din Bil
Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.