Erfaren Redovisningsekonom med start omgående

Erfaren Redovisningsekonom med start omgående

SJR söker för kunds räkning en redovisningsekonom som ska vara ansvarig för två bolag i koncernen. Vår kund är verksam inom sport och mode branschen. De sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Tjänsten är med start omgående och 5 månader.

Vad ska du göra?
I rollen som redovisningsekonom kommer du vara ansvarig för två av koncernens bolag och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Löpande bokföring och avstämningar för två bolag
  • Månadsbokslut, kvartals- och årsbokslut
  • Moms och skatt
  • Proaktivt arbeta för att redovisningen stödjer och följer verksamheten
  • Kontakter ut i organisationen
Vad har du för bakgrund?
Vi ser att du har flerårig erfarenhet av självständigt arbeta med kvalificerat redovisningsarbete. Vidare har du goda kunskaper i engelska och Excel. Har du erfarenhet från retail och/eller varulager samt Navision är det meriterande.

För att trivas i rollen som är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är analytisk och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet .

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juli (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.