Engagerad och nyutexaminerad kandidat till investmentbank

Engagerad och nyutexaminerad kandidat till investmentbank

Vi söker dig som vill arbeta i en internationell miljö med assisterande uppgifter. Rollen innefattar arbete mot seniora bankers där du stöttar dem med olika administrativa uppgifter. Är du en engagerad och nyutexaminerad kandidat kan du vara den vi söker!

I rollen som Team Assistant till vår kund kommer du ingå i det Stockholmsbaserade teamet som består av 5-6 personer. Du arbetar även nära de andra nordiska kontoren vilket gör att du kommer arbeta mot totalt ca 10 kollegor. För att passa i rollen långsiktigt tror vi att du nyligen tagit examen från universitet/högskola inom juridik, ekonomi eller som ingenjör.

Tjänsten är en utmärkt roll för dig som vill få upp ögonen för finansbranschen. I rollen arbetar du administrativt med bland annat:
  • Sammanställningar av kund- och presentationsmaterial
  • Resebokningar
  • Kvittoredovisning
  • Mötesbokningar
  • Stötta seniora bankers med olika administrativa uppgifter
Rollen är för dig som ser utmaningen i att arbeta med utvecklingen av administrativa uppgifter men har samtidigt vana att axla ansvar för större och mer kvalificerade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är i början av din karriär som nyligen tagit examen från universitet/högskola, företrädesvis inom ekonomi, juridik eller som ingenjör. Har du tidigare erfarenhet från bank- eller finansbranschen är detta meriterande men inget krav. Andra arbeten inom administration är också meriterande. Rollen är för dig som vill testa på en spännande bransch hos en arbetsgivare där du får erfarenhet från large corporate och investment banking på en internationell storbank.

Vi letar efter dig som är detaljorienterad och noggrann. Du är prestigelös och inte främmande för nya arbetsuppgifter. Du har en stark drivkraft och är engagerad i ditt arbete samtidigt som du är ödmjuk. Flytande kunskaper i engelska är ett krav för rollen samt goda kunskaper i Office-paketet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i mitten av augusti. Det finns väldigt goda chanser till förlängning samt en fortsatt karriär hos vår kund. Tjänsten är på heltid och kunden sitter i vackra lokaler centralt i Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på SJR- Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juli (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.