Engagerad Kredithandläggare till finansbolag i City

Engagerad Kredithandläggare till finansbolag i City

Har du erfarenhet från att ha jobbat som kredithandläggare? Är du en driven och positiv person som gillar att ge service? Vill du jobba på ett trivsamt finansbolag i City? Då har vi på SJR tjänsten för dig!

Vi på SJR söker dig som har jobbat som kredithandläggare och haft kundkontakt via telefon. Kunden sitter centralt i Stockholm och du välkomnas in i en grupp full av engagemang och prestigelöshet.

Tjänstebeskrivning;

I rollen som kredithandläggare kommer du att tillhandahålla service gällande hela kreditprocessen till vår kunds samarbetspartners. Du kommer att hantera kreditfrågor och ärenden av varierande komplexitet via telefon, e-post samt via webben. Det här är tjänster för dig som vet vad det innebär med service, analys och kredithandläggning, du ges möjligheten att bidra i en bred kreditroll på ett väletablerat finansbolag.

Lämplig bakgrund:
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi och har jobbat med kredithandläggning minst i ett år. Du ska även ha erfarenhet av att arbeta med service via telefon och e-post. Du har goda datakunskaper och är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du pigg och serviceinriktad. Du är självgående, orädd och har stor vilja att bidra till ett gott samarbete och en god stämning inom gruppen. Vidare är du kommunikativt lagd, strukturerad med god analytisk såväl som administrativ förmåga. Du gillar att samarbeta med andra och sprider en positiv stämning runt omkring dig.

Viktig information;
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR med start omgående och 12 månader framåt. Därefter finns goda möjligheter till förlängning hos vår kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz, 076 - 6471666

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Kredithandläggare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (37 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.