Ekonomistudenter sökes

Ekonomistudenter sökes

Är du ekonomistudent och söker ett meriterande extrajobb? Nu söker vi för kunds räkning en ansvarstagande person som kommer jobba i kundtjänst på en av nordens största finansbolag.

Nu söker vi studenter som kan börja omgående och arbeta heltid i sommar, sedan övergår det till extrajobb under höstterminen.

Rollen

Kundservice är en avdelning inom Kundcenter som svarar för en kompetent och effektiv service via telefon, mail och chatt till kunder som har finansiering . Du kommer hantera såväl enkla och snabbt avklarade frågor till mer djupgående och komplicerade utredningsärenden. Utöver dessa delar ingår även löpande arbete kring:
  • Finansavtal
  • Räntefrågor
  • Förlängningar och uppsägningar av avtal
  • Överlåtelsehanteringar
Vem är du?
Vi letar efter dig som alltid har kunderna i fokus. Du vet vad service är och du brinner för att alltid leverera den bästa! Du är student och söker extrajobb vid sidan av dina studier och under sommaren. För att trivas i rollen och i gruppen är du en lagspelare som arbetar proaktivt med hög kvalitet. Du ser möjligheter och lösningar och du gillar därför utveckling av både dig själv och processer. Vi hoppas att du har mycket energi och arbetsglädje så du klarar av ett högt arbetstempo.

Sök tjänsten idag!

Tjänsten är en konsultupppdrag på 12 månader, start omgående

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (47 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.