Ekonomistudent till stor ekonomiavdelning

Ekonomistudent till stor ekonomiavdelning

SJR söker dig som studerar ekonomi och kan jobba 16 timmar/veckan från januari samt heltid från maj 2019 - aug 2019. Kunden är en stor aktör inom sin bransch och de sitter i trivsamma lokaler i Hammarby Sjöstad. Detta är tjänsten för dig som vill få kunskap från en reskontra och lära dig från grunden.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att huvudsak att hantera och administrerar hela leverantörsflödet i Palett, vara en intern support och söka upp vem som ska hantera fakturan, kontrollera kreditfakturor och ha kontroll på vissa konton vid periodiseringar.

I tjänsten ingår även enklare arbetsuppgifter som adressändring på fakturor. Du kommer även att skapa betalningsfiler och utreda och lösa gamla poster i reskontran. Du kommer tillhöra en stor ekonomiavdelning och få en bra upplärning av medarbetarna. Är du rätt person för tjänsten kommer du kunna få ta mer ansvar.

Bakgrund;
Du studerar på universitet eller högskola inom ekonomi. Du har goda kunskaper i Excel och har du tidigare jobbat i något ekonomisystem är det meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

För att trivas hos kunden ska du jobba prestigelöst, flexibelt och vara ansvarstagande. Du är kommunikativ och har en härlig energi. Du är snabblärd och drivs av att få lära sig nya uppgifter.

Viktig information;
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start i januari 2019 på 16 tim/vecka och anställning hos SJR. Från maj 2019 - aug 2019 är det heltid. Arbetet utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anette Skantz - 076 647 16 66.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 feb (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.