Ekonomisk Förvaltare till HSB Södertälje

Ekonomisk Förvaltare till HSB Södertälje

Nu söker HSB Södertälje dig som trivs med ett stort eget ansvar i en roll som präglas av service och mötet med andra människor.

Som Ekonomisk Förvaltare har du ett helhetsansvar för bokföring och redovisning för ett antal bostadsrättsföreningar. Här får du även möjlighet att bidra till utvecklingen av, och ge support i användandet av HSBs digitala tjänster. Du utgår från kontoret på Morabergsvägen 33a.

Din roll

I rollen som Ekonomisk Förvaltare arbetar du med löpande bokföring, kontoavstämningar, deklarationer, bokslut och upprättande av budget och årsredovisningar. Då HSB är inne i en digitaliseringsresa kommer en viktig del av tjänsten vara att bidra till utvecklingen och användandet av HSBs digitala tjänster, genom att ge användarsupport och vara med och lansera nya funktionaliteter. Du förväntas också medverka i utbildningar och kundmöten kvällstid någon gång i månaden.

Din Profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, med ett par års erfarenhet av arbete inom redovisning. Vi tror att du har ett intresse av digitalisering och att du med din nyfikenhet tar till dig av ny kunskap inom området. Har du erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå och/eller suttit som förtroendevald i bostadsrättsförening är det meriterande.

Som person är du trygg och kommunikativ vilket hjälper dig att skapa goda relationer med dina kollegor och kunder i bostadsrättsföreningarna. Du uppskattar ett nära samarbete med andra, men presterar även väl i det självständiga arbetet. Vidare är du är noggrann och proaktiv som person. För att trivas i rollen söker vi dig som vill arbeta på plats på kontoret tillsammans med dina kollegor.

Du erbjuds

Hos HSB erbjuds du en familjär arbetsmiljö med ett mål om att skapa ett mervärde och en långsiktighet. Här arbetar man enligt HSBs värderingar; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke, Samverkan.

Som anställd erbjuds du friskvårdsbidrag, Rikskortet och sjukvårdsförsäkring bland mycket annat. Du har flexibel arbetstid och sommararbetstid.

Om oss

HSB Södertälje erbjuder förvaltningstjänster av hög kvalitet till bostadsrättsföreningar och och är en modern, trygg och pålitlig leverantör av ekonomisk förvaltning. Vi arbetar i moderna system och ligger långt fram i HSBs digitaliseringsresa och tar just nu ytterligare steg mot ökad digitalisering och effektivitet.

Ansökan

I denna rekrytering har HSB Södertälje valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Jorland på 072 066 02 98. Vi planerar att påbörja intervjuer under v.33. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkertställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.