Ekonomichef till Främja

Ekonomichef till Främja

Främja verkar inom omsorgsbranschen med boenden och daglig verksamhet inom LSS. Vi ingår i koncernen Främjagruppen AB och har ett nära samarbete med vårt systerföretag i Norge. Främja har funnits i mer än tio år och har ca 250 anställda. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision och starka värdegrund, att bidra till innanförskap och meningsfulla sammanhang. Huvudkontoret är beläget på Erstagatan på Södermalm. Vi har också ett kontor i Järna.

Längtar du efter ett meningsfullt arbete, där du tillsammans med oss får vara med och göra skillnad på riktigt? Nu söker vi dig med bred erfarenhet inom ekonomi och som vill arbeta i ett hållbart företag som bedriver kreativ omsorg där individen står i fokus.

Rollen
Främja är inne i en spännande tillväxtfas och söker dig som vill vara en viktig pusselbit i företagets fortsatta utveckling. Som Ekonomichef på Främja kommer du att bli en del av Främjas ledningsgrupp. Du rapporterar till VD, men kommer även att samarbeta med koncernens Ekonomichef. Dina närmaste kollegor består av totalt ca 15 personer inom ledning och administration. Ditt team, där du har fullt personalansvar, består av 3 medarbetare inom redovisning och lön.

Arbetsuppgifter
Du kommer att leda och kvalitetssäkra arbetet på vår svenska ekonomiavdelning. I dina ansvarsområden ingår företagets ekonomistyrning, ansvar för koncernens månads- och årsbokslut samt att upprätta årsredovisning, koncernredovisning och inkomstdeklarationer. Du leder arbetet vid budget- och framtagning av ekonomiska prognoser. Vi arbetar med ständig utveckling mot modernare arbetssätt och nytänkande, din roll blir ett viktigt nav i denna process.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning redovisning/revision och minst fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Det är en fördel, men ej krav, att du har tidigare erfarenhet från en arbetsledande position med direktrapporterande medarbetare och delegerat arbetsmiljöansvar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, och värdesätter en empatisk och tydlig ledare som är ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer, skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga kollegor i organisationen. Du är en kreativ person som gillar utmaningar och har en positiv inställning till att driva förändringsarbete från start till mål.

Du erbjuds
På Främja ges du möjlighet att komma in i en tillväxtfas och får vara högst delaktig i vår fortsatta resa. Du erbjuds en utvecklande roll och stor möjlighet att påverka både din egen och företagets framtid. Vi erbjuder en framåtsträvande, omtänksam och social arbetsplats.

Ansökan
I denna rekrytering har Främja valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Therese Kraft . Vi intervjuar löpande så vänta inte för länge med din ansökan. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Ekonomichef
Mer info
Kontaktperson Therese Kraft
Telefon 076 879 9195
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.