Ekonomiassistent till utvecklande roll på spännande bolag

Ekonomiassistent till utvecklande roll på spännande bolag

Är du nyfiken på att arbeta i en roll där du får en bred inblick i vad ekonomiarbetet innebär? Just nu söker vi en junior ekonomiassistent, kanske är det du?

Vi på SJR söker just nu en ekonomiassistent till vår kund som är ett företag inom säkerhet. De sitter i fina lokaler centralt i Stockholm. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som består av 32 personer men ca 12 av dem sitter i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till överrekrytering till kund. Start i mitten av januari.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;
  • Löpande bokföring
  • In och utbetalningar
  • Avstämningar
  • Hantera avvikelser
Du kommer även att biträda med arbetsuppgifter inom övrig redovisning och vara behjälplig med övriga administrativa uppgifter inom ekonomiavdelningen. Arbetet kommer att ge dig en god inblick i hela ekonomiarbetet inom företaget.

Din bakgrund

Vi letar efter dig som är i början av din karriär och har några års erfarenhet sedan tidigare och förståelse av det ekonomiska flödet. Du får gärna ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du trivs i en roll där du får arbeta med blandade uppgifter och du är nyfiken på att lära dig mer och bredda dina kunskaper.
Har du arbetat i Jeeves eller Microsoft Dynamics CRM tidigare är det meriterande. Goda kunskaper i Excel är starkt meriterande

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin på 076 647 16 65. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-01-07.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.