Ekonomiassistent till trivsamt bolag i Kista

Ekonomiassistent till trivsamt bolag i Kista

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent, och vill ta dig till nästa nivå i karriären? Kliv ombord på denna möjlighet!

SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturahantering
  • Avstämningar
  • Periodiseringar
  • Delaktighet i bokslut
  • Samt andra uppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning
Du kommer att ingå i ett redovisningsteam om 12 personer, och du rapporterar till redovisningschefen. Vår kund är verksam inom leverans och drift av rulltrappor och hissar, och sitter i Kista. Uppdraget startar omgående och pågår fram till 2020-09-30. Därefter kan det för rätt person finnas möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet att arbeta som ekonomiassistent, och har god förståelse för det ekonomiska flödet. Du har erfarenhet av att arbeta med periodiseringar och reserver, och det är önskvärt att du har arbetat i SAP.

Vidare tror vi att du har goda kunskaper i Excel samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och kommunikativ, och har en god förmåga att prioritera.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Gustav Kendel på 076-647 16 45. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-02-16.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.