Ekonomiassistent till leverantörsreskontra på 75% med start omgående

Ekonomiassistent till leverantörsreskontra på 75% med start omgående

Vi på SJR söker nu en konsult som vill jobba 75% inom leverantörsreskontran. Kunden sitter på Kungsholmen och är ett roligt företag inom media. Kunden vill att man sitter på plats hos dem och de erbjuder gratis parkering. Tjänsten är start omgående och till 31/8 med god chans till förlängning.

Arbetsuppgifter;


Du kommer att jobba 75% med b.la;
  • Scanning av fakturor
  • Kontering
  • Boka återbetalningar
  • Reseräkningar
Kunden är inne i en digitaliseringsresa och du kommer att vara med på denna och uppdatera ekonomisystem.

Vem söker vi;


Du har jobbat med liknande arbetsuppgifter i minst 3 år och känner dig trygg i hela leverantörsreskontraflödet. Du trivs i en roll där du får vara med och digitalisera och utveckla kundens ekonomisystem. Har du tidigare jobbat i Palett eller Visma Business är det en merit men inget krav. Du bör vara flytande i tal och skrift i svenska och engelska

För att trivas hos kunden bör du vara prestigelös, samarbetsvillig och effektiv. Du har lätt för att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du är hjälpsam och kommunikativ. Du är social och anpassningsbar och har lätt för att skapa ett förtroende.

Ansökan;


Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-06-30

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR


Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.


Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget


SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Tittel; Ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 aug 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.