Ekonomiassistent till internationellt bolag i Danderyd

Ekonomiassistent till internationellt bolag i Danderyd

Har du erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, samt har ett öga för processer och problemlösning? Kan det därtill vara intressant att arbeta på ett innovativt bolag inom medicinteknik? Då vill vi gärna att du tar en minut och läser om denna spännande tjänst!

SJR söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent. I denna roll kommer du att arbeta självständigt med hela flödet inom kund- och leverantörsreskontra, samt med fakturering, tillsammans med ytterligare en kollega. Ni ingår i ett ekonomiteam bestående av totalt sju personer, och rapporterar till ekonomichef. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Löpande arbete i kund- och leverantörsreskontra, processansvar för kund- och leverantörsreskontra, påminnelsehantering, fakturering, avstämning av balanskonton och anläggningsredovisning.

I rollen ingår många kontaktytor inom och utanför organisationen, varav många i utlandet. Det är därför viktigt att du är kommunikativ, samt hanterar engelska utan problem. Rollen fordrar även att du har en god förståelse för helheten vad gäller reskontraprocessen, och kan hitta lösningar på eventuella problem.

Vår kund är en internationell aktör inom medicinteknik, och sitter i Mörby Centrum med goda kommunikationer. Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, därefter kan det finnas möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden. Arbetstid är heltid och dagtid.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, samt av fakturering. Du har en god förståelse för det ekonomiska flödet, samt av att se helheten i processer. Du har en god kommunikativ förmåga, och hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift. Kunskaper i ytterligare ett europeiskt språk (exempelvis tyska, franska eller spanska) är meriterande. Du har även goda kunskaper i att arbeta i ekonomisystem. Vår kund använder Fortnox, och erfarenhet av detta är meriterande men inget krav. Som person är du kreativ, lösningsorienterad, noggrann, och har en god förståelse för människor. Du har därtill del skinn på näsan.

Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill ta nästa steg och utvecklas i en ansvarsfull roll där du har ett helhetsgrepp och kan vara med och utveckla och förbättra det löpande arbetet. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Hansen på elin.hansen@sjr.se Vi intervjuar löpande så sök redan idag.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 jan 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.