Ekonomiassistent till expansivt säkerhetsföretag i Sundbyberg

Ekonomiassistent till expansivt säkerhetsföretag i Sundbyberg

Vi på SJR söker nu dig som är ekonomiassistent och har jobbat med kund och leverantörsreskontra i några år. Kunden kommer ta hem redovisningen tillbaka till sig själv och du kommer tillsammans med en kollega jobba med ca 10 olika bolag. Då kunden är verksam inom säkerhetsbranschen kommer det ske en bakgrundskontroll innan kontraktsskrivning. Uppdraget är start i februari och 6 månaders framåt, därefter är tanken anställning hos kunden. De sitter i Sundbyberg och jobbar flexibelt.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att jobba självständigt och ha ansvar för kundens reskontra. Du kommer ansvara för ca 10 bolag med b.la;
  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
I denna tjänst kommer du att driva reskontrorna självständigt men det finns stöttning av din andra kollega och övrig hjälp av kollegorna på ekonomiavdelningen.

Vem söker vi;
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående i något eller några år. Du har ett stort systemintresse och har lätt för att sätta dig in i nya system. Har du tidigare jobbat i Fortnox är det en merit men inget krav. Du bör vara flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

För att passa hos vår kund tror vi att du är jobbar prestigelöst och flexibelt, har lätt för att driva ditt eget arbete framtå samtidigt som du är serviceinriktad. Du jobbar noggrant och strukturerat, har lätt för att samarbeta samt sprider härlig energi omkring dig.

Ansökan;
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-12-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.