Ekonomiassistent till dynamiskt företag

Ekonomiassistent till dynamiskt företag

SJR söker för kunds räkning en positiv och noggrann ekonomiassistent. Har du eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande? Har du dessutom några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent? Varmt välkommen med ditt CV!

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent arbetar du bland annat med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och avstämningar. Du ska även kunna vara behjälplig vid månads- och årsbokslut.

Vem söker vi?
Vi tror att du är en positiv och noggrann person som har grundläggande teoretiska och praktiska ekonomiegenskaper. Vi ser gärna att du har arbetat några år som ekonomiassistent och att du är van vid att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Vidare är du ansvarsfull, strukturerad och bekväm att arbeta i ett högt tempo.

Som ekonomiassistent hos oss önskar vi att du har systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Viktig information
Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Emma Hultberg på 0766411647 eller Elin Hansen 0735603218.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (44 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.