Ekonomiassistent till bolag i Sollentuna

Ekonomiassistent till bolag i Sollentuna

Är du ekonomiassistent och intresserad av att jobba på ett spännande bolag och få vara med på deras tillväxtresa? Då ska du söka nedan. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader men med goda möjligheter till överrekrytering till kunden.

Detta är verkligen en spännande möjlighet för dig som vill vara med och bygga upp en ekonomiavdelning från grunden och få bidra med förbättringsförslag. Du kommer att få arbeta i ett härligt team med bra stämning. Kontoret är placerat i Sollentuna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta brett med kund och leverantörreskontra, inbetalningar, avstämningar, rapportering och övrig administration. Det är cirka 600 fakturor i månaden så där får du en förståelese för hur stora flödena är. Du förväntas också aktivit delta i eventuella automatiseringsprocesser.

Erfarenheter och egenskaper

Vi söker efter en person som har erfarenhet utav att jobba på en ekonomiavdelning. Du behöver förstå kund och leverantörreskontra i sin helhet och du har praktisk erfarenhet. Du är systemvan och har ett intresse för ekonomi. Du är inte rädd för att ta tag i saker, du är positiv och en lagspelare, du är engagerad och kommer gärna med förbättringsförslag och bidrar med din erfarenhet.

Ansökan


Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-08-25.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.