Ekonomiassistent till Paynova

Ekonomiassistent till Paynova

Paynova är ett spännande produktbolag inom området betalningslösningar. Bolagets Pay Later lösning används idag av flera stora kunder som PayPal, Tradera och SJ. Organisationen är entreprenörsdriven, platt och utan hierarkier, med transparens och öppet klimat. Bolaget strävar efter att ligga i framkant med kunden i fokus, vilket ger alla medarbetare möjlighet att utvecklas och ta stort eget ansvar. Läs mer på www.Paynova.com

I rollen som Ekonomiassistent på Paynova stöttar du övriga kollegor med bland annat den löpande redovisningen. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med dina kollegor som består av 3 personer och du rapporterar till redovisningschefen. Paynova arbetar i ekonomisystemet Visma net. Paynova har kontor i Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara;
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Vara behjälplig vid månadsbokslut
  • Ta fram statistik till redovisningschefen för att kunna skapa och utveckla rapporter
  • Utvecklings- och förbättringsprojekt inom redovisningsflödet
Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du är trygg i engelska och är en van användare av Excel.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av stor vikt i denna roll. Du är flexibel, driven och är en "doer" med en positiv inställning. För att trivas och passa in i företagskulturen har du lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Du kommer gärna med idéer och förbättringsförslag som kan förbättra och förenkla företagets arbetssätt.

Ansökan

I denna rekrytering har Paynova valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på 076 647 16 65. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-01-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel:
Mer info
Kontaktperson Emma Levin
Telefon 08-407 55 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.