Ekonomiassistent till Nordic Camping & Resort / First Camp

Ekonomiassistent till Nordic Camping & Resort / First Camp
Under varumärkena Nordic Camping & Resort och First Camp är vi Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark.
Kedjan har gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Vi är inne i en spännande tillväxtfas inom en bransch med enormt mycket potential. För att stärka organisationen söker vi nu ytterligare en Ekonomiassistent till vårt huvudkontor vid Karlaplan i Stockholm.


Nordic Camping & Resort / First Camp söker en Ekonomiassistent/Kundreskontra. Som ekonomiassistent ansvarar du för kundreskontra och du hanterar även kassaredovisning och delaktighet i bokslutsarbete. Du är en del av ett ekonomiteam och du har dagliga kontakter med kunder och verksamhetens anläggningar runt om i Sverige. Ekonomifunktionen är inne i ett förändringsskede och du ansluter till en utmanande och rolig tillväxtresa, där du bidrar aktivt med effektivisering av kundreskontran.

Mer om tjänsten

Som ekonomiassistent ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för ekonomi och redovisning av koncernens bolag. Du ansvarar för kundreskontra vilket innebär inbetalningar, kundfakturering, påminnelser, löpande redovisning, bank- och kontoavstämningar och delaktighet i månads-, kvartals- och årsbokslutsarbetet. Du förväntas arbeta aktivt med förbättringsarbete avseende kundreskontran på ett företag med stora inbetalningsflöden. Som en del av ett mindre kontor förväntas du även att vara behjälplig med administrativa uppgifter såsom inköp till kontoret, nyckelhantering och leverantörsavtal. Du har naturliga och dagliga kontakter med kollegor och kunder.

I rollen som ekonomiassistent hanterar du huvudsakligen:
  • Kundreskontra
  • Kassaredovisning
  • Bank- och kontoavstämningar
  • Delaktighet i bokslutsarbete
  • Kontorsadministration
Vill du bli en del av ett växande företag där positiva kundupplevelser är i fokus? Du välkomnas till en positiv arbetsplats med öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du bidrar från dag ett!

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom reskontraarbete. Du har goda kunskaper inom löpande redovisning och har varit delaktig i bokslutsarbete. Det är ett plus, men inget krav, om du har erfarenhet från hotell-, restaurang- eller campingbranschen. Du har systemvana och är lättlärd i system/program. Du har datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och kan arbeta självständigt samtidigt som du är jordnära, ödmjuk, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra människor, i teamet och i andra delar av verksamheten. Du är förändringsbenägen och bidrar aktivt i förbättringsarbete.

Viktig information

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Nordic Camping & Resort / First Camp. Nordic Camping & Resort / First Camp tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast och gärna redan idag! I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordic Camping & Resort / First Camp med SJR. Intervjuer och urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Simon Jordal/Recruitment Consultant.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy.

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.