Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till försäkringsbolag

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till försäkringsbolag

Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund inom försäkring. Har du arbetat några år främst med kundreskontra och vill jobba på ett spännande uppdrag med mycket ansvar? Passa på att söka!

Här får du chansen att utvecklas på ett stort bolag. I gruppen om tre personer blir du den som kommer att sköta kundreskontran i en bred roll. Detta är ett konsultuppdrag till slutet av september med start omgående och vi ser gärna att du är flexibel över sommaren.

Mer om tjänsten och arbetsuppgifter:
  • Övergripande ansvar för kundreskontran
  • Hantering av fakturor
  • Felinbetalningar
  • Betalningsuppföljningar
  • Etablering av nya rutiner och förbättringar
Utöver detta förväntas även att du kan täcka upp och stötta övriga teamet med arbetsuppgifter som behöver göras och då främst under sommaren.

Lämplig bakgrund:

Vi ser gärna att du har en universitets- eller högskoleutbildning i ekonomi. Du bör ha arbetat som ekonomiassistent i ett par år och då framför allt med kundreskontra. Har du arbetat i affärssystemet Microsoft Dynamics är det en merit. Som person är du noggrann, lösningsorienterad, flexibel och strukturerad. För att trivas i rollen och på uppdraget behöver du vara van vid att hantera flera kontaktytor och vara kommunikativ och social.

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till försäkringsbolag
Mer info
Kontaktperson Eric Brobeck
Telefon 076 647 16 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.