Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till bolag i Nacka

Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till bolag i Nacka

Vi söker nu en ekonomiassistent till ett konsultuppdrag med fokus på kundreskontra. Kunden, som är ett av Nordens största återförsäljare av IT-produkter med kontor i Nacka, erbjuder roliga arbetsuppgifter i ett högt tempo. Detta är ett konsultuppdrag på sex månader.

Mer om tjänsten:

Du kommer att tillhöra gruppen som sköter kundreskontra. Arbetsuppgifterna kommer bland annat präglas av:
  • Kontering av kundbetalningar
  • Uppföljning av ordrar
  • Avstämning av konton
  • Viss hantering av mail
  • Returhantering
  • Utredningar
Vem är du?

Du bör ha arbetat som ekonomiassistent och kundreskontra i ca 1-3 år. Erfarenhet av relevanta system såväl som kunskaper i excel. Eftergymnasial utbildning är inget krav men ett plus och du kommunicerar obehindrat i svenska och engelska. Som person tycker du om ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och en lagspelare.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Ekonomiassistent med fokus på kundreskontra till bolag i Nacka
Mer info
Kontaktperson Eric Brobeck
Telefon 076 647 16 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 jan 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.