Ekonomiassistent med erfarenhet av projektredovisning till bolag i söderort

Ekonomiassistent med erfarenhet av projektredovisning till bolag i söderort

Har du flera års erfarenhet som ekonomiassistent och van att hantera både kund- och leverantörsreskontra? Kan du även addera erfarenhet av projektredovisning samt är noggrann och nyfiken? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en ekonomiassistent som kommer arbeta brett och som har förmågan att stötta med projektredovisning i detta företag som är ett av Nordens ledande installationsföretag med kompetens främst inom el och VS beläget söder om Stockholm.

Arbetsuppgifter
  • Löpande bokföring
  • Hantering av både kund- och leverantörsresontra med stora flöden
  • Projektredovisning, omvänd byggmoms och representation
Din bakgrund
  • Ett par års arbetserfarenhet från en liknande roll
  • Flytande i Svenska och Engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av projektredovisning
Till denna roll söker vi dig som vill arbeta i ett bolag där det händer mycket. I ditt arbetssätt är du effektiv men noggrann och du ser alltid till att leverera med kvalitet. Du är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker. Du är van att hantera stora flöden och du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som trivs i en roll med många kontaktytor.

Ansökan
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Ekonomiassistent med erfarenhet av projektredovisning till bolag i söderort
Mer info
Kontaktperson Eric Brobeck
Telefon 076 647 16 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.