Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till stort IT-bolag i Kista

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till stort IT-bolag i Kista

Vi på SJR tillsätter nu en Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt. Därefter finns chans till förlängning eller anställning hos kunden.

Vår kund är en stor aktör inom sin bransch och de sitter i fina lokaler i Kista. Kunden tillämpar just nu en Hybridmodell där man varvar hemarbete med arbete på kontoret.

I din roll som ekonomiassistent kommer du arbeta med nedan arbetsuppgifter. Vi söker efter dig med ett par års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter och dig som har vana att arbeta med periodiseringar och kontering av representationsfakturor. Du kommer att tillhöra en ekonomigrupp och rapportera till Chefen för Leverantörsreskontra och Kundreskontra.

Arbetsuppgifter
  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Periodiseringar av kostnader
  • Frågor kring representation
  • Posthantering och scanning av pappersfakturor
  • Bokslutsarbete i form av reserveringar
  • Service till våra interna kunder
  Vem är du?

  Vi letar efter dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi och dig som har ett par års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter samt vana av periodiseringar och kontering av representationsfakturor.

  Det är meriterande om du har vana av bokslutsarbete, representation och momsfrågor. VIdare har du goda kunskaper i Officepaketet generellt framför allt Excel, där pivottabell och vlockup kunskaper krävs. Har du även erfarenhet av Navision och/eller SAP så är även det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

  Som person är du drivkraftig och ambitiös. Du arbetar både självständigt och i grupp. Du är initiativrik, flexibel och har förmåga att arbeta mot flera mål samtidigt. Noggrannhet, struktur och en social förmåga är andra viktiga egenskaper för denna tjänst.

  Ansökan

  Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-12-15.

  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

  Varmt välkommen med din ansökan!

  Konsult hos SJR

  Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

  Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

  Om företaget
  SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


  SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


  För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 10 jan 2023 (42 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.