Ekonomiassistent inom kundreskontra till spännande bolag i Stockholm

Ekonomiassistent inom kundreskontra till spännande bolag i StockholmSJR söker för kunds räkning en ekonomiassistent inom kundreskontra med start omgående. Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till överrekrytering av kund.


Tjänstebeskrivning
I din roll som ekonomiassistent kommer du att ansvara för flödet inom kundreskontra. Du kommer att bli en del av ekonomiavdelningen och rapportera till Accounting Manager. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:
  • Bokslutsarbete
  • Delta i förbättringsarbete av ekonomisystem och processer
  • Avstämning av balanskonton
  • Inbetalningar, fakturering, betalning påminnelser
  • Värdering av pågående arbete i olika projekt och uppföljning
  • Lönsamhetsuppföljning
Lämplig bakgrund

För att trivas och kunna göra ett bra jobb ser vi att du som söker:
  • Har erfarenhet av arbete som ekonomiassistent i minst 2 år och främst inom kundreskontra.
  • Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i ett ERP-system
  • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Din personlighet kommer även att vara viktig i detta uppdrag. Du är snabblärd och har en bra känsla för lagarbete samt är van att arbeta mot deadlines. Vidare är du noggrann och självständig i ditt arbete.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid och arbetet utförs under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörandetjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 077 647 16 43

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 nov (53 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.